Peace

Assessment Centers: inzicht in talent en perpectief

Met een Assessment Center van FIER EN FORT krijgt u helder inzicht in het potentieel van mensen. Werk- en denkniveau, persoonlijkheid, motivatie, ambitie, competenties en doorgroeipotentieel worden objectief gemeten. Het resultaat van een Assessment Center is een overzichtelijke rapportage waarmee u beslissingen kunt onderbouwen in selectie- en ontwikkeltrajecten.

Op uw situatie toegesneden

Een Assessment Center wordt na een intakegesprek volledig ingericht op basis van uw specifieke wensen en eisen. Wij houden rekening met uw branche, de omgeving van de organisatie, de organisatiecultuur en de kritische succesfactoren van uw selectie- en ontwikkelvraagstukken.

FIER EN FORT werkt uitsluitend met een wetenschappelijk getoetst meetinstrumentarium en ervaren, gecertificeerde assessoren. Onze beoordelingen en adviezen zijn daardoor gedegen en betrouwbaar.

Wat levert het op?

  • Een heldere rapportage
  • Inzicht in talent en perspectief
  • Onderbouwde besluiten
  • Een basis voor opvolging van florerend talent

De spiegel van je communicatie is de feedback die je krijgt...

Maximaal rendement

Om optimaal rendement uit het Assessment Center te halen, adviseren wij een deelnemer na het assessment te begeleiden. Bijvoorbeeld bij het uitbreiden van zijn/haar gedragsrepertoire met nieuw, effectief en energiegevend gedrag. Individuele coaching is veelal een effectieve manier om blijvend resultaat te boeken.

Soorten Assessment Centers

  • Ontwikkel Assessment Center
  • Selectie Assessment Center

Bij de afname van Assessment Centers werken wij samen met Think too Organisatieadviseurs.