Peace

3 daagse loopbaancoaching op Terschelling

Letterlijk afstand nemen

Hard werken en ontspannen

Inspirerende natuur

Volledig commitment

'Fier op koers' is een individueel coachingtraject dat 1-op-1 of in een groep van maximaal 6 deelnemers verzorgd wordt. Het doel van het programma is het vormgeven van jouw loopbaan. Het programma is zeer concreet en volledig toegesneden op de individuele deelnemer. De combinatie van individuele coaching en groepsactiviteiten met volledig commitment van 2 begeleiders maakt dit programma inspirerend en zeer waardevol.

Wat levert het op?

  • Inzicht in jouw unieke talenten
  • Een heldere visie op jouw toekomst
  • Een krachtig persoonlijk actieplan

Datum

Nader vast te stellen

Wie verdwaald is, ontdekt nieuwe wegen...

Je vraagt je af...

  • Weet je wat je allemaal zou willen doen en bereiken maar zijn er allemaal redenen om je hiervan af te laten leiden?
  • Wil je meer focus op jouw persoonlijke prioriteiten en ambitie?
  • Wil je meer rendement halen uit jouw kwaliteiten?
  • Wil je meer tijd voor reflectie op persoonlijke (werk) thema’s?

'Fier op koers' in PDF

item1
download

Deelnemers over de begeleiding:

‘Klaas had zich zeer goed voorbereid en heeft een natuurlijke gave waarin hij antwoorden niet zo maar voor lief neemt, maar hier op terug blijft komen totdat de kern geraakt is. 
Een aantal woorden die hem kenmerken zijn: Authentiek, relaxed, spiegel, humor, vertrouwen, recht door zee, creatief, een leuke vent. Doordat het Terschellingtraject ook een aantal verrassingselementen bevat, wil ik de kracht hiervan niet ontnemen voor een volgende persoon, maar wil ik daar nog wel over kwijt dat het meer dan de moeite waard is.‘

'Klaas komt beslagen ten ijs, confronteert je op een prettige manier met je identiteit, normen en waarden. Hij weet tot de kern te komen, waarbij gevoel voor eigenwaarde hoogtij viert, zonder dat de spiegel wordt gemeden. Na 3 dagen wordt je (her) bevestigd in je “zijn”, op een relaxte en professionele manier.

Fier op Koers doet zijn naam eer aan.'